>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FORUM H^H HEAD^HUNTER<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Moderator
dla ciebie moze haha a dla mnie cięzka przeprawa ale licze ze szczęscice bedzie po mojej stronie:D
Moderator
no szczęscie sprzyja lepszym:D
Gość
...a więc do boju...
Wiele wskazuje na to, że niedługo będziemy mieli 8 wygranych do 4 przegranych wojen... czego sobie i Wam życzę... Obecnie 2:1 dla nas...
Moderator
biedni kto o zdrowych zmysłach porywa sie z motyka na ksiazyc (nie liczymy tutaj rosjan bo oni sa dziwni) damy im w kosc a przy okazji bedzie zabawa;P
Gość
...takie ogólne zagadnienie związane z wojną. Wpadł mi do głowy pewien pomysł, kiedy to zobaczyłem ,że klepie już jakiegoś biedaka dzień w dzień od tygodnia..... Może to i nie chwalebne, ale początki z LL były ciężkie , więc trzeba było lać to , co było akurat dostępne - dla dobra i wyniku grupy...
Można by założyć dział , w którym to każdy z nas by umieścił stosunek (bez skojarzeń!) walk wygranych i przegranych w momencie , gdy kończymy wojnę z kolejną gildią? Aktywność na przykład by mogła być brana pod uwagę w świetle nadawania stopni , odznaczeń , etc.....
Co o tym sądzicie?
Alwin napisał:
...Można by założyć dział , w którym to każdy z nas by umieścił stosunek (bez skojarzeń!) walk wygranych i przegranych w momencie , gdy kończymy wojnę z kolejną gildią? Aktywność na przykład by mogła być brana pod uwagę w świetle nadawania stopni , odznaczeń , etc.....
Co o tym sądzicie?
jestem za.
I nie dzielil bym skory na niedzwiedziu bo NM 3 zawodnikami moze niezle nas poturbowac tu faktycznie liczy sie aktywnosc wszystkich graczy
http://www.hhheadhunter.pun.pl/viewforum.php?id=15
załóż tu nowy temat o tym /\
Gość
Zauważam , że trochę nam ucieka wynik z [NM] . Wczoraj miałem włączony komp prawie cały dzień i zauważyłem, że na przestrzeni całego dnia ktoś od nich wymiata. Przypuszczam , że to muszą być przynajmniej 2 osoby z trójki tych najsilniejszych , bo odnotowują regularne dość zwycięstwa. Co gorsze , to fakt ,że ma to miejsce od samego rana nawet do 1 - 2 w nocy. Mniemam więc , że albo mają ferie , albo zasilają grupę bezrobotnych...
Nie chcę być przesadnym pesymistą , ale przegramy tą wojnę i to nie dlatego ,że jesteśmy słabsi , ale przez to , że spędzają więcej czasu przed kompem.
zgadam sie ataki na mnie sa robione przez roze01 i alsen tych dwoje graczy punktuja regularnie (domyslam sie ze wszystkich) o 1 i 2 w nocy codziennie (moze nocna zmiana) co latwo mozna policzyc przegrana zbliza sie nieublaganie chyba ze cala gildia bedzie regularnie przeprowadzala przynajmniej jeden atak na kazdym ze slabszych graczy z [NM] wtedy wynik moze byc interesujacy
Gość
ja staram sie co 12 godzin regularnie atakować tych których mogę, natomiast osoby o których wspomniałeś - mnie atakują zawsze koło 8-10 tej...