>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FORUM H^H HEAD^HUNTER<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Moderator
no ja ich rozjade zobaczycie dostana baty wy jak chcecie przegrywac wasza sprawa:D ja zamierzam zrobic niezły sajgon ktoś sie przyłaczy??
Moderator
trzaskamy ich od jutra i to ostro:D
ja mam taka propozycje zeby jakies komunikatory powpisywac wtedy mozna by sie dogadac i lepiej skoncentrowac ataki np mafoki atakuje pana X pozniej esperandzo po godzinie ponowanie atakuje pana X i jasiu znowu po godzinie atakuje pana X (a nie co 12h) wszelkie informacje dotyczace wojny by przechodzily znacznie szybciej niz przez forum albo przez kuriera w grze
Moderator
faktycznie koordynacja sie przyda bo niestety jest tak że wojna jest po pierwszym ataku nie ma kogo atakować bo wszyscy mają kolo był atakowany przed godzina:/ jakąś tabelke trzeba zrobić czy coś
bo ja też chce kogoś rozjechać
Moderator
jutro jeszcze nie ide do szkoły a rano to mało kto od nas siedzi bede im robił czystke od 7 do 12 bo potem ruch sie zaczyna:D co godzinke:) uwielbiam wojowac naprawde chodxbym miał tracic doświadczenie po 6 na ataku wole sie zabawić
Moderator
spoko ale nie wiem czy po moich atakach ni rozwiążom gildi i nie usuna kont:D
Moderator
hehe przekichane masz:D ja tam narazie nie robie:D ucze sie do testów gimnazjalnych (żart)